Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд
DOI:
https://doi.org/10.20535/2077-7264.1(31).2011.53225Ключові слова:
вимоги, паковання харчової продукції, аналітичний оглядАнотація
Розглянуто літературні відомості щодо вимог та особливостей паковань харчових продуктів.
Посилання
Grundke G. Upakovka segodnja i v budushhem / G. Grundke // Upakovka. — 2006. — № 1. — S. 30—32.
Kryvoshei V. M. Upakovka v nashomu zhytti / V. M. Kryvoshei. — Kyiv : IATs «Upakovka», 2001. — 168 s.
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz. Idea pakowania zrównoważonego / Małgorzata Lisińska-Kuśnierz // Opakowanie. — 2010. — nr 8. — S. 10—19.
Andrzej Hejduk. Opakowanie — ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw / Andrzej Hejduk, Tadeusz Cąderek // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 42—45.
Stefan Jakowski. Pakowanie produktów spożywczych / Stefan Jakowski // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 6—7.
COMMISSION REGULATION (EC) No 2023/2006 on good manufacturing practice for materials and articles intended to come into contact with food // Official Journal of the European Union. — 2006. — L 384/75 — L 384/78.
Herasymova V. H. Kompleksni hihiienichni doslidzhennia pakuvalnykh materialiv dlia kharchovykh produktiv / V. H. Herasymova, N. Ie. Dyshinievych, H. V. Holovashchenko // Upakovka. — 2010. — № 3. — S. 44—47.
Perkovska O. V. Upakovka ne tilky zakhyshchaie tovar / O. V. Perkovska // Upakovka. — 2005. — № 6. — S. 34—36.
Bezpieczeństwo w druku etykiet i opakowań żywności / Poligrafika. — 2010. — № 8. — S. 64—65.
Joanna Piekarska. Recykling materiałów opakowaniowych po produktach spożywczych / Joanna Piekarska, Jacek Kondratowicz // Opakowanie. — 2010. — nr 10. — S. 11—14.
Biodegradowalne i jadalne opakowania do żywności z polimerów naturalnych / [Karolina Gottfried, Katarzyna Sztuka, Hanna Statroszczyk, Ilona Kołodziejska] // Opakowanie. — 2010. nr 8. — S. 26—36.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2011 M. Motyka
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов’язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.