Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд

Автор(и)

  • М. Т. Мотика Українська академія друкарства (УАД, Львів, Україна), Україна

DOI:

https://doi.org/10.20535/2077-7264.1(31).2011.53225

Ключові слова:

вимоги, паковання харчової продукції, аналітичний огляд

Анотація

Розглянуто літературні відомості щодо вимог та особливостей паковань харчових продуктів.

Біографія автора

М. Т. Мотика, Українська академія друкарства (УАД, Львів, Україна)

(Лабецька)

аспірантка

Посилання

Grundke G. Upakovka segodnja i v budushhem / G. Grundke // Upakovka. — 2006. — № 1. — S. 30—32.

Kryvoshei V. M. Upakovka v nashomu zhytti / V. M. Kryvoshei. — Kyiv : IATs «Upakovka», 2001. — 168 s.

Małgorzata Lisińska-Kuśnierz. Idea pakowania zrównoważonego / Małgorzata Lisińska-Kuśnierz // Opakowanie. — 2010. — nr 8. — S. 10—19.

Andrzej Hejduk. Opakowanie — ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw / Andrzej Hejduk, Tadeusz Cąderek // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 42—45.

Stefan Jakowski. Pakowanie produktów spożywczych / Stefan Jakowski // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 6—7.

COMMISSION REGULATION (EC) No 2023/2006 on good manufacturing practice for materials and articles intended to come into contact with food // Official Journal of the European Union. — 2006. — L 384/75 — L 384/78.

Herasymova V. H. Kompleksni hihiienichni doslidzhennia pakuvalnykh materialiv dlia kharchovykh produktiv / V. H. Herasymova, N. Ie. Dyshinievych, H. V. Holovashchenko // Upakovka. — 2010. — № 3. — S. 44—47.

Perkovska O. V. Upakovka ne tilky zakhyshchaie tovar / O. V. Perkovska // Upakovka. — 2005. — № 6. — S. 34—36.

Bezpieczeństwo w druku etykiet i opakowań żywności / Poligrafika. — 2010. — № 8. — S. 64—65.

Joanna Piekarska. Recykling materiałów opakowaniowych po produktach spożywczych / Joanna Piekarska, Jacek Kondratowicz // Opakowanie. — 2010. — nr 10. — S. 11—14.

Biodegradowalne i jadalne opakowania do żywności z polimerów naturalnych / [Karolina Gottfried, Katarzyna Sztuka, Hanna Statroszczyk, Ilona Kołodziejska] // Opakowanie. — 2010. nr 8. — S. 26—36.

##submission.downloads##

Опубліковано

2011-03-30

Як цитувати

Мотика, М. Т. (2011). Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд. Технологія і техніка друкарства, (1(31), 33–37. https://doi.org/10.20535/2077-7264.1(31).2011.53225

Номер

Розділ

Технологічні процеси