Сучасні вимоги до паковань харчової продукції: аналітичний огляд

М. Т. Мотика (Лабецька)

Анотація


Розглянуто літературні відомості щодо вимог та особливостей паковань харчових продуктів.


Ключові слова


вимоги; паковання харчової продукції; аналітичний огляд

Повний текст:

PDF

Посилання


Grundke G. Upakovka segodnja i v budushhem / G. Grundke // Upakovka. — 2006. — № 1. — S. 30—32.

Kryvoshei V. M. Upakovka v nashomu zhytti / V. M. Kryvoshei. — Kyiv : IATs «Upakovka», 2001. — 168 s.

Małgorzata Lisińska-Kuśnierz. Idea pakowania zrównoważonego / Małgorzata Lisińska-Kuśnierz // Opakowanie. — 2010. — nr 8. — S. 10—19.

Andrzej Hejduk. Opakowanie — ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw / Andrzej Hejduk, Tadeusz Cąderek // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 42—45.

Stefan Jakowski. Pakowanie produktów spożywczych / Stefan Jakowski // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 6—7.

COMMISSION REGULATION (EC) No 2023/2006 on good manufacturing practice for materials and articles intended to come into contact with food // Official Journal of the European Union. — 2006. — L 384/75 — L 384/78.

Herasymova V. H. Kompleksni hihiienichni doslidzhennia pakuvalnykh materialiv dlia kharchovykh produktiv / V. H. Herasymova, N. Ie. Dyshinievych, H. V. Holovashchenko // Upakovka. — 2010. — № 3. — S. 44—47.

Perkovska O. V. Upakovka ne tilky zakhyshchaie tovar / O. V. Perkovska // Upakovka. — 2005. — № 6. — S. 34—36.

Bezpieczeństwo w druku etykiet i opakowań żywności / Poligrafika. — 2010. — № 8. — S. 64—65.

Joanna Piekarska. Recykling materiałów opakowaniowych po produktach spożywczych / Joanna Piekarska, Jacek Kondratowicz // Opakowanie. — 2010. — nr 10. — S. 11—14.

Biodegradowalne i jadalne opakowania do żywności z polimerów naturalnych / [Karolina Gottfried, Katarzyna Sztuka, Hanna Statroszczyk, Ilona Kołodziejska] // Opakowanie. — 2010. nr 8. — S. 26—36.


Пристатейна бібліографія ГОСТ


1. Грундке Г. Упаковка сегодня и в будущем / Г. Грундке // Упаковка. — 2006. — № 1. — С. 30—32.

2. Кривошей В. М. Упаковка в нашому житті / В. М. Кривошей. — Київ : ІАЦ «Упаковка», 2001. — 168 с.

3. Małgorzata Lisińska-Kuśnierz. Idea pakowania zrównoważonego / Małgorzata Lisińska-Kuśnierz // Opakowanie. — 2010. — nr 8. — S. 10—19.

4. Andrzej Hejduk. Opakowanie — ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw / Andrzej Hejduk, Tadeusz Cąderek // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 42—45.

5. Stefan Jakowski. Pakowanie produktów spożywczych / Stefan Jakowski // Opakowanie. — 2010. — nr 9. — S. 6—7.

6. COMMISSION REGULATION (EC) No 2023/2006 on good manufacturing practice for materials and articles intended to come into contact with food // Official Journal of the European Union. — 2006. — L 384/75 — L 384/78.

7. Герасимова В. Г. Комплексні гігієнічні дослідження пакувальних матеріалів для харчових продуктів / В. Г. Герасимова, Н. Є. Дишінєвич, Г. В. Головащенко // Упаковка. — 2010. — № 3. — С. 44—47.

8. Перковська О. В. Упаковка не тільки захищає товар / О. В. Перковська // Упаковка. — 2005. — № 6. — С. 34—36.

9. Bezpieczeństwo w druku etykiet i opakowań żywności / Poligrafika. — 2010. — № 8. — S. 64—65.

10. Joanna Piekarska. Recykling materiałów opakowaniowych po produktach spożywczych / Joanna Piekarska, Jacek Kondratowicz // Opakowanie. — 2010. — nr 10. — S. 11—14.

11. Biodegradowalne i jadalne opakowania do żywności z polimerów naturalnych / [Karolina Gottfried, Katarzyna Sztuka, Hanna Statroszczyk, Ilona Kołodziejska] // Opakowanie. — 2010. nr 8. — S. 26—36.



Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


 Ліцензія Creative Commons

follow me on facebook

© ВПІ КПІ ім. Ігоря Сікорського