Фактори впливу на вибір ефективного формату друкування офсетним способом зі зволоженням друкарських форм - Роїк, Тетяна Анатоліївна; Гординська, Ольга Федорівна; Золотухіна, Катерина Ігорівна (Технологія і техніка друкарства, 2016)
Досліджено процеси розроблення спусків полос та вибору оптимального формату друкування по заданим критеріям ефективності залежно від особливостей видання та характеристик друкарського устаткування плоского офсетного способу зі зволоженням друкарських форм.