Технологічні процеси фінішної обробки деталей лінії для виготовлення інтегральних обкладинок - Киричок, Петро Олексійович; Нікольський, Д. В. (Технологія і техніка друкарства, 2016)
В статті представлені результати теоретико-експериментальних досліджень технологічних процесів оздоблювально-зміцнюючої обробки, а також в комбінації з механічною обробкою. Обрані технології і режими обробки застосовуються в якості фінішних операцій при обробці деталей лінії для виготовлення інтегральних обкладинок.