Генерування профілю крапки шрифта Брайля - Луцків, М. М.; Вакуліч, Д. А. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Запропоновано функцію, яка описує профіль точки шрифту Брайля, розроблено симулятор для генерації точок різної форми і приведено результати комп’ютерної симуляції.