Навантаження приводу великоформатних ниткозшивних машин та шляхи їх зменшення - Петрук, Анатолій Іванович; Черня, Б. О.; Моргун, Олена Яківна (Технологія і техніка друкарства, 2008)
При збільшенні технологічних зусиль на приводі широкоформатної ниткошвейної машини з’являються додаткові динамічні навантаження, які і досліджувалися за допомогою динамічної і математичної моделі.