Розробка системи контролю роботи друкарських машин - Киричок, Петро Олексійович; Несхозієвський, Антон Вікторович (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Розглядається тема створення системи контролю роботи друкарських машин, приводиться класифікація систем, результати одержаного патентного пошуку і основні характеристики розробленої системи.