Вплив геометричних параметрів клейового шва на якість склеювання картонних паковань - Ульченко, С. О.; Макаренко, А. О.; Гетьман, Іван Трохимович (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Приведено результати експериментальних досліджень процесу склеювання картонного паковання.