Система автоматизированного построения и анализа эмпирических математических моделей и ее возможности - Петасюк, Г. А.; Мельник, В. Е.; Петасюк, О. У.; Оксентюк, О. М. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Описано алгоритм багатоваріантної побудови емпіричних математичних моделей. Запропонована система критеріїв адекватності і відбору цих моделей. Проведено порівняння моделей, отриманих з використанням розробленої комп’ютерної програмної системи з аналогічними моделями, отриманими засобами MathCAD.