Создание орнаментов со стилистическими особенностями различных эпох и применение их в разработке фирменного стиля - Кобыльник, Е. О.; Тютчева, Л. Д.; Буртной, М. А.; Вахлакова, В. Ю. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
У статті розглядається репрезентативна функція орнаменту, яка відповідає за збільшення представлення цінності продукту. Розглянуто особливості формування орнаментів із стильовими особливостями різних епох. Сформовано структури для створення орнаменту і розробки фірмового стилю.