Повышение качества изображения и методы влияния на цветовую гамму в процессе флексографской печати - Козик, Александр Михайлович (Технологія і техніка друкарства, 2008)
У статті розглянуто фактори впливу на отримання оптимального зображення, якими необхідно керуватися при підготовці файлів до друку у флексографічному способі.