Аналіз процесу друкування нумерації на високоякісних офсетних паперах, для акцидентної продукції з елементами захисту інформації - Войтенко, С. О. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Проаналізовано процес друку нумерації на високоякісних офсетних паперах.