Аналіз технологічних характеристик устаткування для термотрансферного друку - Менжинська, Н. В.; Гавенко, Світлана Федорівна (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Розглянуто технологічні характеристики обладнання для термотрансферного друку.