Кінематичне дослідження шарнірно-важільного механізму привода ножа одноножевої різальної машини аналітичним методом - Панов, Сергій Львович; Юланова, О. Р. (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Складено рівняння побудови математичної моделі механізму ножа з погляду кінематики, в результаті рішення яких, побудовано графіки кутових переміщень, швидкостей і прискорень ланок механізму ножа на важелях.