Дослідження впливу технологічних факторів на висоту елементів шрифту Брайля - Вакуліч, Д. А.; Маїк, Володимир Зеновійович; Мотика, М. Т. (Технологія і техніка друкарства, 2009)
У статті досліджено вплив технологічних режимів тиснення і характеристик матеріалів на формування елементів шрифту Брайля.