Розробка концепції комп’ютерних систем контролю та оцінки якості друкованої продукції - Якуцевич, С.; Войтенко, С. О. (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Розроблено концепцію комп’ютерних систем контролю та оцінки якості друкованої продукції.