Класифікація основних елементів трибосистеми трафаретного друку - Гуменюк, Оксана Вікторівна (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Розглянуто процес трафаретного друку як триботехнічну систему, проаналізовано і систематизовано її основні елементи, що впливають на якість відбитка, продуктивність і економічність друкування.