Щоденна періодика Наддніпрянщини початку ХХ століття про українсько-єврейські взаємини (на матеріалах газет «Громадська Думка» та «Рада») - Андрійчук, Микола Тарасович (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Розглядається ведення українсько-єврейського дискурсу на шпальтах перших щоденних періодичних видань Наддніпрянщини — газет «Громадська Думка» та «Рада».