Оцінка якості багатоколонкових текстових документів - Муленко, М. Л.; Мартинюк, Володимир Трохимович (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У статті розглянута методика обрахунку комплексного показника якості багатоколонкових текстових документів.