Сутнісна характеристика кризи підприємств - Дацюк, І. В. (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У роботі наведено різні погляди авторів на поняття «криза підприємства», проведено аналіз наукових праць, присвячених даному питанню, виділено підходи авторів до визначення даної економічної категорії. З урахуванням поглядів всіх дослідників автор привів власне визначення кризи.