Методика оцінки рівня організації поліграфічного виробництва - Кваско, Алла Володимирівна (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Досліджено проблеми методології аналізу організації виробництва, уточнено методику визначення показників рівня організації виробництва, а також можливість і доцільність їх використання для поліграфічних підприємств.