Рекламно-інформаційна діяльність на книжковому ринку України - Ковба, Жанна Миколаївна; Луценко, А. О. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Питання рекламної та інформаційної діяльності на книжковому ринку на сьогоднішній день недостатньо досліджено. Дуже важливе уміння розділяти ці два поняття на початку життєвого циклу книги і їх професійне об’єднання на подальших етапах з метою популяризації Книги і Читання. У статті розкрито сучасні проблеми цієї галузі економіки і дано рекомендації з їх рішення.