Технологічне забезпечення операцій лазерної технології в поліграфії - Котляров, Валерій Павлович; Аліверді, М. А.; Артемчук, О. І.; Талімонова, Надія Леонідівна (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Для відомих та нових видів лазерної обробки при виготовленні поліграфічної продукції запропоновано методики вибору режимів обробки для різних технологічних схем формоутворення та їх інформаційне забезпечення.