Дослідження фізико-механічних властивостей фотополімерних штампів для тиснення - Маїк, Володимир Зеновійович; Ярка, Н. В. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
У роботі проведено дослідження фізико-механічних та теплофізичних властивостей фотополімерних штампів для тиснення.