Використання виробничої потужності на поліграфічних підприємствах - Шендерівська, Ліна Петрівна; Аладьєва, О. Ю. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Виявлені основні аспекти виробничої потужності та її значення для розвитку підприємства. На основі групи поліграфічних підприємств було здійснено аналіз виробничої потужності, встановлено ступінь її використання за допомогою ряду показників та знаходження основних шляхів покращення.