Досвід та сучасний стан мережевих книгарень провідних країн світу та України - Ковба, Жанна Миколаївна; Луценко, А. О. (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Мережі книжкових магазинів — явище нове, але при цьому вони достатньо динамічно розвиваються. У статті систематизовано дані, отримані в ході дослідження історії і сучасного стану книжкового ринку провідних країн світу.