Підготовка зволожувального розчину та систем зволоження у виробничих умовах - Дробязко, Т. О.; Зоренко, Оксана Володимирівна; Байдак, Олена Юріївна (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Досліджено властивості використовуваного на підприємстві зволожувального розчину для вибору його оптимального складу, особливості підготовки до друку систем його подачі у друкарську машину.