Дослідження кольоровідтворення на одно- та двошаровому папері спеціального призначення - Киричок, Тетяна Юріївна; Нестеренко, Віктор Миколайович; Талімонова, Надія Леонідівна (Технологія і техніка друкарства, 2011)
Визначено та порівняно фізико-технологічні параметри досліджуваних зразків паперу і фарби. Досліджено колірні характеристики відбитків, побудовано графіки залежності колірного зсуву від товщини фарбового шару. Визначено залежність оптичної щільності відбитків від товщини фарбового шару.