Відтворення кольору струминним друком - Савченко, Катерина Ігорівна; Зоренко, Оксана Володимирівна; Величко, Олена Михайлівна (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Досліджено оптичні та колірні характеристики репродукцій, отриманих на сучасних струминних принтерах.