Компетенції редактора перекладу в міжкультурній комунікації - Сегол, Радміла Ігорівна (Технологія і техніка друкарства, 2014)
У статті розглянуто питання компетенції редактора перекладу в процесі міжкультурної комунікації. Виокремлено та проаналізовано ключові види міжкультурної комунікації та визначено роль редактора перекладу відносно опрацювання кожного із наведених видів.