Вивчення структурної будови біодеградуючих плівок для виготовлення екопаковань - Коротка, Вікторія Олегівна (Технологія і техніка друкарства, 2014)
У статті наведені результати досліджень структурної будови плівок на основі поліетилену високої і низької щільності у комбінації з оксо-біодеградуючими домішками та без них методом оптичної світлової та електронної мікроскопії. Представлені порівняння мікрофотографій поперечного перерізу плівок з домішками та традиційної поліетиленової плівки. Проаналізовано взаємодію у системі «плівка—фарбовий шар», а також вплив фібрилярної структури поверхні плівок на адгезійну міцність.