Структурний аналіз кривошипно-повзунного привода пристрою для обрізування книжкових блоків - Іванко, Андрій Іванович; Панов, Сергій Львович (Технологія і техніка друкарства, 2014)
В статті проведено структурний аналіз кривошипно-повзунного приводу пристрою для обрізування книжкових блоків. Розглянуті питання структурного аналізу при проектуванні схем механізмів ножів пристроїв для обрізування книжково-журнальних блоків безупинним способом. Це дозволить розробити технологічні та експлуатаційні вимоги до нового обладнання та провести уточнені експериментальні дослідження сил різання.