Cистема фінансового контролінгу як елемент ефективно побудованої та реалізованої фінансової стратегії підприємства - Дем'яненко, Оксана Миколаївна (Технологія і техніка друкарства, 2011)
У статті розглядається та досліджується значення ефективно побудованої системи фінансового контролінгу для процесу розробки і реалізації фінансової стратегії підприємства.