Дослідження факторів впливу на кути розкривання книжкових блоків - Гавенко, Світлана Федорівна; Логазяк, І. Ю.; Туряб, Л. В. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Досліджено вплив навантаження, якому піддається клейове скріплення при читанні книги, на якість розкриття видань незшивного клейового скріплення.