Математична модель алгоритму привідного верстання газетної публікації - Сеньківський, Всеволод Миколайович; Гілета, І. В. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Обґрунтовано доцільність автоматизації верстання газетного видання. Визначено засоби привідної верстки публікації газетної полоси, спосіб та послідовність їх застосування.