Автоматизація процесів подачі аркушів листових друкарських машинах - Морфлюк, Валерій Федорович; Карпенко, І. С. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Розроблено систему автоматизації процесу управління подачею аркуша паперу в листових друкованих машинах для мінімізації матеріальних і часових витрат на технологічний процес друку в реальному масштабі часу.