Точностні характеристики коротких фарбодрукарських систем з кратними циліндрами - Пушкар, А. В. (Технологія і техніка друкарства, 2012)
Розглядається задача аналітичного визначення і побудови точностної характеристики короткої фарбодрукарської системи з кратними циліндрами для заданого інтервалу тонопередачі, приведені результати комп’ютерного симулювання.