Комплексний показник якості паковань та рекламної продукції, що виготовлені вакуумним формуванням - Прийменко, О. А.; Хмілярчук, Ольга Іларіонівна (Технологія і техніка друкарства, 2013)
У роботі представлено результати досліджень комплексного показника якості паковань та рекламної продукції, що виготовлені вакуумним формуванням, досліджено вплив факторів на якість виготовлення даного виду продукції методом експертних оцінок та розроблено діаграму Ісікави.