Методологія візуального оцінювання стійкості фарбового шару інтагліодруку до імітації зношування - Киричок, Тетяна Юріївна (Технологія і техніка друкарства, 2013)
Розроблено науково обґрунтовану методику візуального оцінювання зразків, котра ґрунтується на методі бального оцінювання та методі попарних порівнянь та включає в себе експертне оцінювання різних вибірок з одним та двома змінними факторами.