Сучасні тенденції розвитку глибокого друку - Стефанишена, Ольга Борисівна; Зоренко, Оксана Володимирівна (Технологія і техніка друкарства, 2020)
У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку глибокого друку на основі аналізу патентних джерел та науково-технічної літератури стосовно технологій виготовлення друкарських форм, друкарського обладнання, витратних матеріалів та сфер застосування у різних географічних регіонах.