Department of the Reprography in the Context of Modern Requests of Society - Величко, Олена Михайлівна (Технологія і техніка друкарства, 2020)
Окреслено освітні завдання кафедри репрографії в контексті вимог сучасного суспільства задля успішного працевлаштування випускників.