Підвищення експлуатаційних властивостей поліграфічного обладнання - Коробка, Максим Володимирович (Технологія і техніка друкарства, 2019)
Запропоновано двоетапний технологічний процес утворення на плоских направляючих поліграфічного обладнання мікрорельєфних направляючих. Встановлено аналітичну залежність між площею мікронаправляючих і геометричними параметрами мікрорельєфу. Досліджено вплив режимів обробки на геометричні параметри мікрорельєфу. Експериментально визначено оптимальну, з точки зору зносостійкості, площу мікронаправляючих, виготовлених із металевих деталей.