Процеси в складних системах управління підприємствами - Зенкін, Анатолій Семенович; Ковальов, Олексій Іванович; Овчаренко, Олена Володимирівна (Технологія і техніка друкарства, 2016)
Описано підхід до ідентифікації процесів у складних системах організаційного управління сучасним підприємством, що розкриває складову і динамічну складність системи. Динамічна поведінка описується в термінах робіт і подій за аналогією з об’єктно-подієвим методом моделювання процесів.