Оцінка якості відбитків трафаретного друку - Сидоренко, Катерина Володимирівна; Зоренко, Оксана Володимирівна; Байдак, Олена Юріївна; Кушлик, Богдан Ростиславович (Технологія і техніка друкарства, 2016)
Розглянуто перспективні напрями розвитку трафаретного способу друку. Досліджено вплив параметрів друкарського процесу трафаретної технології на точність відтворення графічної інформації з використанням розробленої тестової форми задля стабілізації якості відтворення рекламно-сувенірної продукції.