Визначення оптичних характеристик зображень з нанофотонними елементами, виготовлених струминним способом друку - Гриценко, Ольга Олександрівна; Задорожна, Оксана Дмитрівна; Шерстюк, Валентин Петрович (Технологія і техніка друкарства, 2016)
У статті досліджено вплив технологічних факторів на оптичні характеристики друкованих зображень з нанофотонними елементами, виготовлених струминним способом друку. Розроблено математичну модель, яка дає можливість шляхом зміни значень досліджених факторів створювати за допомогою струминного друку зображення з нанофотонними елементами із наперед заданими оптичними характеристиками.