Особливості механіки друкарського апарату для друку на гофрокартоні флексографічним способом - Желонкіна, І. М.; Черня, Б. О.; Красильніков, Геннадій Якович (Технологія і техніка друкарства, 2008)
З урахуванням особливостей технологічного процесу флексодруку на гофрокартоні розглядаються основні положення теорії друкарського апарату і чинники, які впливають на схему силового розрахунку.