Методологія визначення адгезійної стійкості фарбового шару інтагліодруку на комбінованих основах - Киричок, Тетяня Юріївна; Киричок, Петро Олексійович; Кажмуратов, Ж. Т. (Технологія і техніка друкарства, 2015)
Розроблено методику візуального оцінювання міцності адгезійної взаємодії у системі фарба інтагліодруку—основа. Методика ґрунтується на методах бального оцінювання та попарних порівнянь, включає експертне оцінювання різних вибірок за одним та двома змінними факторами та дозволяє оцінювати на кожному зразку одночасно лише ділянки захисної стрічки або лише ділянки паперу.