Вплив температури на перенесення зображення під час гарячого тиснення - Киричок, Тетяна Юріївна; Маневич, Ю. П. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
Проаналізовано вплив температури на перенесення зображення під час гарячого тиснення.