Верстати для магнітно-абразивної обробки на базі магнітної системи типу «кільцева ванна» з радіальним завантаженням: аналіз кінематики обробки дискових фрез - Гейчук, В. М. (Технологія і техніка друкарства, 2008)
У роботі виконано дослідження впливу розмірних параметрів дискових фрез, основних розмірів верстата і швидкостей руху фрези на кути атаки на поверхнях зубів дискових фрез. Встановлено, що за рахунок вибору складових сумарної швидкості різання можна у визначених межах управляти величинами кутів атаки на оброблюваних поверхнях.