Вплив технологічних факторів на кольоровідтворення при опорядженні картонного паковання - Степанець, Валентина Василівна; Кушлик, Богдан Ростиславович (Технологія і техніка друкарства, 2008)
На підставі розробленої методики оцінки і аналізу якості кольоровідтворення проведено вибір оптимальної технології відтворення зразків картонного паковання.